Barış Yarkadaş'tan kulis bilgisi: O isim Meral Akşener'e 'aday olmayın, kazanamazsınız' dedi

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında verdiği kulis bilgisinde "Meral Hanım aday olmak istiyordu, Müsavat Dervişoğlu gidip ‘aday olmayın, kazanamazsınız. Teşkilatlardan böyle bir destek yok, kurultayda kaybedersiniz’ dedi" ifadelerine yer verdi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. Yerel seçimlerde yüzde 3.77 oy alarak olağanüstü kurultaya gitme kararı alan İYİ Parti programda masaya yatırıldı.

İYİ Parti'yle ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi veren Yarkadaş şu ifadeleri kullandı:

"MÜSAVAT DERVİŞOĞLU 'AKŞENER'E ADAY OLMAYIN' DEDİ"
(Yerel seçimler sonrasında olağanüstü kurultayda) Meral Hanım aday olmak istiyordu, Müsavat Dervişoğlu gidip ‘aday olmayın, kazanamazsınız. Teşkilatlardan böyle bir destek yok, kurultayda kaybedersiniz’ dedi. Meral Hanım hala dönmeye çalışıyordu. Dönseydi aynı çizgiyi sürdürür, partisi baraj altı kalırdı. Siyaseti tarihe gömülürdü.

"İYİ PARTİ’NİN CHP İLE İTTİFAK DIŞINDA YAŞAMA ŞANSI YOKTUR"
Müsavat Dervişoğlu hür ve müstakil politikasının baş mimarlarından. Oktay Vural, Tolga Akalın, Müsavat Dervişoğlu en ateşli savunucularından. İYİ Parti'nin var olup yok olacağı nerede belli olacak? Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın, Tolga Akalın, Uğur Poyraz çıkar ‘hür ve müstakil’ politikamıza devam edeceğiz derlerse bu İYİ Parti’nin kapısına kilit vuracağız demektir. İYİ Parti’nin CHP ile ittifak dışında yaşama şansı yoktur, CHP’nin de bu saatten sonra İYİ Parti’ye ihtiyacı yoktur.