Barış Yarkadaş'tan, sert İmamoğlu çıkışı! Canlı yayında ilginç anlar

tv100'ün gündemi belirleyen programı Eşit Ağırlık'ta Barış Yarkadaş, Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanına 'Sizinle çalışamayacağız' şeklindeki ifadesine sert çıktı. Yarkadaş, canlı yayında Erdoğan Aktaş'ın yanına giderek, "Ekrem İmamoğlu hangi yetkiyle bir belediye başkanına 'seninle çalışamam' demiş? Geleyim biraz programı ben yöneteyim Erdoğan Aktaş, senin yerine ben konuşayım. Öyle bir şey olur mu Allah aşkına?" ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu. Programda, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler konuşuldu.

Barış Yarkadaş'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Şu an İstanbul’da görevde bir Belediye Başkanı ile konuştum. Ekrem Bey geçen hafta kendisini çağırmış. Demiş ki 'Sizinle çalışamayacağız.' Aynı Battal Bey’e yapıldığı gibi, Muammer Keskin’e yapıldığı gibi. Bu arkadaşımız şunu söylemiş. 'Ekrem Bey, beni davet ettiniz. Birlikte çalışmayacağımızı söylediniz ama yanlış yapıyorsunuz. Hala kurultayın hesaplaşmasındasınız. Kurultayın hesabı kurultay salonunda yapılır, adaylar atanırken yapılmaz.' demiş.

"HANGİ YETKİYLE 'SENİNLE ÇALIŞAMAM' DEMİŞ?"

Ekrem İmamoğlu hangi yetkiyle bir belediye başkanına 'seninle çalışamam' demiş? Geleyim biraz programı ben yöneteyim Erdoğan Aktaş, senin yerine ben konuşayım. Öyle bir şey olur mu Allah aşkına?"