Alişan ve Buse Varol'dan ilk kareler

Türkiye'nin en sevdiği ünlü çiftlerden Alişan ve Buse Varol'un boşanma kararları hayranlarını derinden üzmüştü. Birlikteliklerine devam etme kararı alan Alişan ve Buse Varol'dan ilk barışma kareleri geldi. Çılgınlar gibi eğlenen ünlü çift göz kamaştırdı.

Alişan ve Buse Varol'dan ilk kareler

4 senelik mutlu evliliklerinde iki çocukları bulunan Alişan ve Buse Varol en son boşanma kararı almıştı. Kızları Eliz'in birinci yaş gününde patlak veren kriz sonrasında Alişan ve Buse Varol'un boşanma kararları iyice ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde krizi atlattıklarını belirten ünlü çift, el ele poz vererek barıştıklarını duyurdu.

Alişan ve Buse Varol'dan ilk kareler - Resim : 1Ardından ünlü çift, kutlama yaptı. Alişan ve Buse Varol kutlama için Fettah Can'ın sahne aldığı mekanı tercih etti. İşte kutlamadan ilk kareler!var.

 Buse ve Alişan merakla bekleyen gazetecilere de yan yana poz vemişti.

Alişan ve Buse Varol'dan ilk kareler - Resim : 2

Barışma sevincini kutladılar

Birlikte eğlenceye giden çift, kutlama için ünlü şarkıcı Fettah Can'ın sahne aldığı mekanı tercih etti. Alişan eşinin attığı hikayeyi sayfasında paylaştı. Alişan daha sonra sahneye çıkarak kendi şarkılarını da seslendirdi. Kaynak: Sabah