Barışmak için kafede bir araya gelen iki grup arasındaki tartışma yeniden alevlendi! Silahlar konuştu

Aralarında önceden husumet olan iki grup barışmak için, Pendik Esenler Mahallesi'nde bulunan bir kafede buluştular. Gruplar arasındaki tartışma yeniden alevlenince, müdahale etmeye çalışan ve kafede garson olarak çalışan bir kişi de darp edildi.

Pendik ilçesi Esenler Mahallesi' nde bulunan bir kafeye, önceden aralarında husumet olduğu fakat barışmak için bir araya gelen iki grup arasında tartışma çıkınca, silahlar çekildi. Kafede çalışan bir kişinin de müdahale etmesi sonucunda, darp edildiği kavgada, şüpheli şahıslar havaya ateş ederek olay yerinden 2 farklı araçla kaçtılar. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, araç plaka bilgilerinden kimlikleri tespit edilen, B.Ö. ve E.Ş. isimli şahıslar ile M.D. , Ö.D. ve A.D. isimli şahıslar, olayda kullanılan tabanca ile birlikte Orhangazi mahallesinde yakalandılar. 

Yakalanan şüpheli şahıslardan M.D. isimli şahıs “Kasten Yaralama” ve “Tehdit” suçlarından,  adli makamlara sevk edildi, diğer şüpheli şahıslar işlemlerin ardından adli makamlarca serbest bırakıldılar.