Baş Belası dizisinin başrolü Seçkin Özdemir kimdir? Seçkin Özdemir kaç yaşında? Seçkin Özdemir nereli?

Atv’nin yeni dizisi Baş Belası’nda İrem Helvacıoğlu ile başrolü paylaşan Seçkin Özdemir son olarak Kuruluş Osman dizisinde Flatyos karakterine hayat vermişti. Peki, Baş Belası dizisinin başrolü Seçkin Özdemir kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Kaynak: tv100.com

Yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir ekranların dikkat çeken popüler oyuncuları arasında yer alıyor. Son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol alan Seçkin Özdemir, Atv ekranlarında yayınlanacak Baş Belası dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alıyor. Baş Belası dizisinin başrolü Seçkin Özdemir kimdir? Seçkin Özdemir kaç yaşında?

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

25 Ağustos 1981 dünyaya gelen Seçkin Özdemir aslen Sinopludur. Dizi oyuncusu olan Özdemir ayrıca dj ve sunucudur. Yakışıklılığı ile ön plana çıkan Seçkin Özdemir Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Pamir Marden karakterini canlandırmıştır.

İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Seçkin Özdemir üniversite eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünde almıştır. Oyunculuk için kendini geliştiren Özdemir “Müjdat Gezen Sanat Merkezi”nde tiyatro eğitimi almıştır. 2008 yılında Yaban Gülü dizisiyle kariyerine adım atan Seçkin Özdemir daha sonra 2012 yılında yayınlanan Al Yazmalım dizisindeki İlyas karakteriyle ünlenmiştir.

2004 senesinde İstanbul “My Radio”da 5 ay boyunca drive time'da interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında “Number 1”a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı. 2005 senesinde Foster's sponsorluğunda yaptığı “Faraş” isimli absürd programın ardından, 2006 senesinde Türkiye'nin en büyük gençlik kulübü “Gnctrkcll'' Seçkin Özdemir'le çalışmaya başladı. 2 sene Number 1 Tv ve Number 1 Fm'de yönetmen Önder Kızılkan'la birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda “Play” isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Gnctrkcll'nin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yaptı.

Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv'nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı.

Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde aldığı oyunculuk eğitiminin ardından, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan’ın sevgilisi Leo Karakterini canlandırmıştır. Sanatçı Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynamıştır. 2013 yılı Mart ayında başlayan ve “I’m Sorry, I Love You” adlı bir Kore dizisinden uyarlanan “Bir Aşk Hikayesi” adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynamıştır.2014 yılın Aralık ayında başlayan “Günahkar” dizisinde Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrol oynamıştır. 2015 yılında başlayan ”Racon: Ailem İçin dizisinde Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir ve Barış Arduç ile rol almıştır. Dizi reyting düşüklüğü nedeniyle erken final vermiştir. 2015 yılının Kasım ayında Show Tv’de ilk teaserı yayınlanan Acı Aşk dizisiyle ekranlara geri dönmüştür. Dizi 13 Mart 2016’da 13.bölümde Final yaparak ekranlara veda etmiştir. Star Tv’nin fenomen dizisi Kiralık Aşk’ın ikinci sezonunda Pamir Marden karakteriyle ekranlara geri dönmüştür.

Filmografisi

Televizyon

2008 Yaban Gülü Burak Yardımcı Karakter
2011 – 2012 Al Yazmalım İlyas Avcı Başrol
2012 Muhteşem Yüzyıl Leo Yardımcı Karakter
2013 – 2014 Bir Aşk Hikayesi Korkut Ali Başrol
2014 Günahkar Ali Yusuf Tan Başrol
2015 Racon Ailem İçin Adnan Korhan Başrol
2015 – 2016 Acı Aşk Bulut Ocak Başrol
2016 – 2017 Kiralık Aşk Pamir Marden Başrol
2017 Ateş Böceği Barış Buka Başrol
2018 Tehlikeli Karım Alper Boztepe Başrol

Sinema

2017 Bir Nefes Yeter Yaman Başrol