Başhekim kameralar karşısında açıkladı! Yoğun bakımdaki Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili gelişme

Beykoz'daki evinde 24 Mart sabahı, beynine pıhtı attıktan sonra inme geçiren Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedavi görüyordu. Usta oyuncunun yoğun bakımdaki tedavisi sona erdi. 

Başhekim kameralar karşısında açıkladı! Yoğun bakımdaki Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili gelişme

Beykoz'daki evinde 24 Mart sabahı, beynine pıhtı attıktan sonra inme geçiren Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış; geçirdiği operasyon sonrası yoğun bakıma alınmıştı. 

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili son bilgiyi, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam açıkladı. 

Sağlam, Kadir İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisinin sona erdiğini söyledi. Başhekim, "Bugün Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonraki aşama servis tedavisi şeklinde devam edecek. Nöroloji servisinde tedavisi sürecek. Rehabilitasyon süreci devam ediyor. Daha rahat bir ortamda birinci dereceden yakınlarıyla rahat görüşebilecek; ama mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Toparlama sürecine girecek. Rehabilitasyon süreci uzun bir süreç bildiğiniz gibi, bazen aylar sürebiliyor. Daha önce geçirilmiş ek hastalıkların da bunda etkisi var. Şu ana kadar tedavisi olumlu sürdü. Bugün itibariyle yoğun bakımdan çıkarmış olduk." dedi.