Başkan açıkladı! Süper Lig ekibi Sergen Yalçın’a teklif yaptı! Şampiyon hocanın istediği ücret şaşkına çevirdi

Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran Samsunspor, Sergen Yalçın’a resmi teklif yaparken başarılı teknik adamın istediği ücret şaşırttı. Başkan Yıldırım, " Orta yolu bulmaya çalışacağız. Kabul ederse Sergen hoca ile çalışmayı çok isteriz" dedi.

Başkan açıkladı! Süper Lig ekibi Sergen Yalçın’a teklif yaptı! Şampiyon hocanın istediği ücret şaşkına çevirdi

Trendyol Süper Lig’in geride kalan 6 haftasında sadece 1 puan toplayabilen Samsunspor, ligin son sırasında yer alıyor. Alınan başarısız sonuçların ardından yönetim, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırdı.

Bunun üzerine Aykut Kocaman, Sergen Yalçın, Bülent Uygun ve Abdullah Avcı isimleri gündeme gelmişti.

Başkan açıkladı! Süper Lig ekibi Sergen Yalçın’a teklif yaptı! Şampiyon hocanın istediği ücret şaşkına çevirdi - Resim : 1

AYKUT KOCAMAN: ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

Bu konuda Play Spor’a açıklama yapan Aykut Kocaman, “Çalışmayı düşünmüyorum…” dedi.

SERGEN YALÇIN'IN İSTEDİĞİ ÜCRET BELLİ OLDU

İsmi anılan diğer bir aday olan Sergen Yalçın’a ise Samsunspor yönetimi resmi teklif yaptı. Sabah’ın haberine göre Sergen Yalçın, Samsunspor’dan 60 milyon TL ücret talep etti.

Başkan açıkladı! Süper Lig ekibi Sergen Yalçın’a teklif yaptı! Şampiyon hocanın istediği ücret şaşkına çevirdi - Resim : 2

YILDIRIM: ORTA YOLU BULMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Bu konuda açıklama yapan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Tabii şampiyon hoca, bunun da bir bedeli var. Orta yolu bulmaya çalışacağız. Kabul ederse Sergen hoca ile çalışmayı çok isteriz. Listemizde yer alan Türk teknik adamlarla anlaşamazsak yabancı hoca getireceğiz." ifadelerini kullanmıştı.