Başkan Çebi, “Tatlı bir rekabet var” demişti! Beşiktaş, stat sponsorluğu için dev firmalarla görüşüyor!

Beşiktaş, stat ismi için sponsorluk anlaşmasının sona erecek olması nedeniyle görüşmeleri hızlandırdıç Başkan Çebi, “Bu tür ekonomik konular bir süre gizli kalması gerekir. Rus firması dışında bir tanesi Kore, biri Kazakistan, bir tanesi de İngiltere” dedi.

Beşiktaş, stat isim sponsorluk anlaşması için görüşmeleri hızlandırdı. Dün iftarda basın mensuplarıyla bir araya gelen Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, Rus, Kore, Kazakistan ve İngiltere’den firmalarla görüşme halinde olduklarını açıkladı.

Başkan Çebi, “Tatlı bir rekabet var” demişti! Beşiktaş, stat sponsorluğu için dev firmalarla görüşüyor! - Resim : 1

ÜÇ FİRMA İLE DAHA İRTİBAT VAR

Mevcut stat isim sponsoru Vodafone ile anlaşması sona erecek olan Beşiktaş’ta yeni sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. Buradan büyük bir gelir bekleyen siyah-beyazlılar, Rus şirketi Gazprom dışında üç ülkeden daha firmalarla irtibat halinde.

Başkan Çebi, “Tatlı bir rekabet var” demişti! Beşiktaş, stat sponsorluğu için dev firmalarla görüşüyor! - Resim : 2

TATLI BİR REKABET VAR

Başkan Ahmet Nur Çebi de konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu tür ekonomik konular bir süre gizli kalması gerekir. Rus firması dışında bir tanesi Kore, biri Kazakistan, bir tanesi de İngiltere. Birbirlerinden biraz farklılar ama geride olan sonra diğerinin önüne geçebiliyor. Tatlı bir rekabet var, inşallah işimize gelir. Hayırlısı olsun.”