Başkan transferi açıkladı! Galatasaray'da 4.5 milyon euroluk ayrılık! “Transferde prensip anlaşmasına vardık”

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Galatasaray’dan Olimpiu Morutan’ın transferi için kulüp ve futbolcuyla anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Başkan transferi açıkladı! Galatasaray'da 4.5 milyon euroluk ayrılık! “Transferde prensip anlaşmasına vardık”

Galatasaray’ın 2021 yılında yaz transfer döneminde büyük beklentilerle FCSB takımından 4.2 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan, sarı kırmızılı takımda beklenen performansı gösteremedi. Geçen yıl İtalya Serie B takımı Pisa’da sezonu tamamlayan futbolcu, yeni sezonda takıma döndü.

Başkan transferi açıkladı! Galatasaray'da 4.5 milyon euroluk ayrılık! “Transferde prensip anlaşmasına vardık” - Resim : 1

ANKARAGÜCÜ'NE TRANSFER OLDU

Geniş kadroda şans bulması beklenmeyen futbolcuya kiralık gönderileceği bildirilmişti. Birçok takımın transfer listesinde bulunan futbolcu, Ankaragücü’ne transfer oldu.

"PRENSİP ANLAŞMASINA VARDIK"

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Ajansspor’a yaptığı açıklamada Morutan'ın transferi için kulübü Galatasaray ve futbolcuyla anlaştıklarını söyledi.

Koca, “Morutan'ın transferi için kulübü Galatasaray ve oyuncu ile prensip anlaşmasına vardık. Transferde son detaylar konuşuluyor” dedi.

Başkan transferi açıkladı! Galatasaray'da 4.5 milyon euroluk ayrılık! “Transferde prensip anlaşmasına vardık” - Resim : 2

Transfermarkt’a göre değeri 4.5 milyon euro olarak gösterilen Morutan, Galatasaray formasıyla çıktığı 36 maçta 3 gol attı, 5 asist yaptı.