Zaniolo, Galatasaray’a veda etti: Kalbimin bir parçasısınız, bunu asla unutmayacağım

Galatasaray’dan İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa’ya transfer olan Nicolo Zaniolo, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı kırmızılı takıma veda etti. Zaniolo, “Galatasaray ailesi artık kalbimin bir parçasısınız ve söz veriyorum, bunu asla unutmayacağım” dedi.

Zaniolo, Galatasaray’a veda etti: Kalbimin bir parçasısınız, bunu asla unutmayacağım

Galatasaray, İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo’nun şarta bağlı satın alma opsiyonuyla İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa’ya transfer olduğunu Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi. Transferin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zaniolo, sarı kırmızılı takıma ve taraftarlara veda etti.

“BU GÜZEL AİLENİN BİR PARÇASI OLDUĞUM İÇİN NE KADAR MİNNETTAR OLDUĞUMU GÖSTEREMEM”

Zaniolo paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye'ye ilk geldiğimde herkes bana burada insanların kocaman bir yüreği var demişti. Ama beni neyin beklediğini bilemezdim. Sahalara her adım attığımda takımımın hedefe ulaşması için tüm ruhumu verdim ama burada ilk dakikadan itibaren anlayış, desteklendiğimi ve sevildiğimi hissettim.

Bugün bu muhteşem kulüpten ayrılıyorum ve bu güzel ailenin bir parçası olduğum için ne kadar minnettar olduğumu gösteremem. Birlik olunca hiçbir şeyin imkânsız olmadığını hep birlikte kanıtladık.

Galatasaray ailesi artık kalbimin bir parçasısınız ve söz veriyorum, bunu asla unutmayacağım.”

Zaniolo, Galatasaray’a veda etti: Kalbimin bir parçasısınız, bunu asla unutmayacağım - Resim : 1

TRANSFERİN MALİ DETAYLARI

Galatasaray Spor Kulübü tarafından KAP’a yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi.

“Profesyonel Futbolcumuz Nicolo Zaniolo'nun 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile geçici transferi konusunda Aston Villa FC Limited ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre Aston Villa FC, şirketimize 5.000.000 Euro geçici transfer bedeli ile maksimum 1.375.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir. Futbolcunun transfer bedeli 22.500.000 Euro'dur. Buna ek olarak anlaşmamızda 15.500.000 Euro tutarında şarta bağlı bonuslar bulunmaktadır.

Ayrıca, Aston Villa FC ‘ye futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli karının %10'u şirketimize ödenecektir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”