Başkent'te şehitlere vefa yürüyüşü: Canları bizim canımız, kanları bizim kanımız, aileleri bizim ailemiz!

Türkiye, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 24 saatte verdiği 12 şehidinin acısını yaşıyor. 12 kahraman şehidimizin acısı ülkemizin dört bir yanında yürek dağlarken, yurdun her bölgesinden teröre lanet sesleri yükseliyor. Bugün Başkent Ankara'da toplanan yüzlerce kişi, aziz şehitlerimiz için vefa yürüyüşü gerçekleştirdi. Teröre lanet okuyan kalabalık verdikleri basın demecinde, "Şehitlerimiz bizim şehitlerimiz, canları bizim canımız. Bu vatan için her şeyi yapmaya hazırız!" dedi.

Ankara'da, ülkemizi yasa boğan 12 kahraman şehidimize vefa yürüyüşü gerçekleştirildi. Ulus'ta düzenlenen yürüyüşte yüzlerce kişi teröre lanet nidaları atarak, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez!" dedi.

Zafer Anıtı'nın önünde sonlanan yürüyüş sonrası kalabalıktan Bekir Saka isimli genç yaptığı basın açıklamasında, "Acımız büyük, şehit ailelerine taziyelerimizi iletiyoruz. Şehitlerimiz bizim şehitlerimiz, canları bizim canımız, kanları bizim kanımız, aileleri bizim ailemizdir. Bugün de bundan sonra da, vatanımız ve şehitlerimiz için her şeyi yapmaya hazırız. Şehit ailelerinin acılarını paylaşıyoruz. Şehitsiz günlere uyanmak dileği ile..." dedi.