MaNga grubunun solisti ülkeyi terk etti! Taşınma sebebi duyanları şaşırttı

MaNga grubunun solisti Ferman Akgül, ailesiyle birlikte Kopenhang’a taşındı. Taşınma sebebi merak edilen Akgül’den açıklama geldi. Ünlü solistin sözleri duyanları şaşırttı.

MaNga grubunun solisti ülkeyi terk etti! Taşınma sebebi duyanları şaşırttı

Şarkılarıyla damga vuran MaNga grubunun solisti Ferman Akgül, kariyeri için ülkeyi terk ettiğini takipçileriyle paylaştı.

MaNga grubunun solisti ülkeyi terk etti! Taşınma sebebi duyanları şaşırttı - Resim : 1

"MERAK İÇİNDESİNİZ BİLİYORUM"

Bu fırsatı kaçırmak istemediğini söyleyen 44 yaşındaki solist, Kopenhag'a taşındığını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Sürekli yağdığı için New York şarkısındaki romantizmden uzaklaşıyor arada tabii. Ama kendi melankolisi var buranın da. Merak içindesiniz biliyorum, neler olduğu ile ilgili. Bir canlı yayında anlatacağım bu hafta. Güzel bir hafta sonu olsun herkes için.”

MaNga grubunun solisti ülkeyi terk etti! Taşınma sebebi duyanları şaşırttı - Resim : 2

"YILLARCA O BENİ DESTEKLEDİ"

Ferman Akgül, açıklamasına şöyle devam etti: "Bettina'ya kariyeri için önemli olabilecek bir iş teklifi gelince kaçırmasını istemedim. Yıllarca o beni destekledi. Sıra bende. Çocukların da ortaokulda buraya gelmesi gerekiyordu zaten. Erken olunca şimdi daha kolay uyum sağlayacaklar. maNga tam gaz devam ediyor endişe olmasın."

MaNga grubunun solisti ülkeyi terk etti! Taşınma sebebi duyanları şaşırttı - Resim : 3

"KONSERLERDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE"

Turnelere ve stüdyo çalışmaları için geledeğini belirten Akgül,  "Yazları hep Türkiye'de olacağız. Ülkemizden kopmamız mümkün değil. Hatta bu yaz maNga yeni albüm şarkı şeçmelerine de başlayacağımızın müjdesini vereyim. Şimdilik bu kadar. Konserlerde görüşmek dileğiyle" açıklamsında bulundu.

MaNga grubunun solisti ülkeyi terk etti! Taşınma sebebi duyanları şaşırttı - Resim : 4