Basketbol dünyasının acı kaybı! Sevilen basketbolcunun ölümü yasa boğdu

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi takımlarından Zonguldak Spor Basket 67 forması giyen Mihrace Yasemin Buğdaycı, trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Basketbol dünyasının acı kaybı! Sevilen basketbolcunun ölümü yasa boğdu

Alınan bilgilere göre Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü takımında forma giyen Mihrace Yasemin Buğdaycı (31) Pazar akşamı memleketi Diyarbakır’da bisikletiyle seyir halindeyken bir aracın çarpması sonucu yaralanmıştı.

Basketbol dünyasının acı kaybı! Sevilen basketbolcunun ölümü yasa boğdu - Resim : 1

ACI HABER GELDİ

Kaza sonrası yoğun bakımda tedavi gören Buğdaycı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Buğdaycı’nın ölümü basketbol dünyasında büyük üzüntüye neden oldu.

Basketbol dünyasının acı kaybı! Sevilen basketbolcunun ölümü yasa boğdu - Resim : 2

"ÇOK ÜZGÜNÜZ"

Mihrace Yasemin Buğdaycı’nın hayatını kaybetmesi sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan şu ifadelere yer verdi:

"Çok üzgünüz. Memleketi Diyarbakır ‘da bisikleti ile seyir halinde iken araç çarpması sonucu trafik kazasında sporcumuz Mihrace Buğdaycı‘yı kaybettik. Geçen sezon şampiyon kadromuzda büyük emeği olan sporcumuz için çok üzgünüz. 

Sezon başında kırık parmağı ile oynayan, şampiyonlukta emeği olan , başarılı ve düzgün kardeşimiz.  Zonguldak'ı çok seven, devamlı kandil, bayram arayan soran güzel insan. 

Fenerde, liman arkasında yürümeyi çok seven, ileride hocalık için planlar yaptığımız kardeşimiz.  Çok üzüldük. Zonguldakspor taraftarları seni asla unutmayacak. Oğlum Aras ile özel bağınız, paylaşımlar hep bizle yaşayacak.  Önce ailece sonra tüm Zonguldak basketbol camiası seni unutmayacağız. Mekânın cennet olsun 7 numaralı forman bizimle yaşayacak.  Mihrace Buğdaycı."