Farah Zeynep Abdullah'dan o iddialara sert yanıt! "Gerizekalı haber"

Başrolünü Erdal Beşikçioğlu ile paylaştığı Bergen filminden 40 milyon TL kazandığı söylenen Farah Zeynep Abdullah, iddiaları yalanladı. Abdullah, sosyal medya hesabından "Bugün yine geri zekalı bir haber çıkmış hakkımda..." diyerek tepki gösterdi.

Farah Zeynep Abdullah'dan o iddialara sert yanıt! "Gerizekalı haber"

İlk gösterim gününden bugüne gişe rekorları kıran ve başrolünü Bergen filminin güzel oyuncusu Farah Zeynep Abdullah hakkında, filmden 40 milyon TL kazandığı haberleri çıkmıştı. Ünlü oyuncu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla iddialara sert tepki gösterdi.  Başrol oynadığı Bergen filminden 40 milyon lira kazandığı ileri sürülen Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

Farah Zeynep Abdullah'dan o iddialara sert yanıt! "Gerizekalı haber" - Resim : 1

"GERİZEKALI HABER"

Abdullah'ın açıklamaları şöyle:

"Bugün yine geri zekalı bir haber çıkmış hakkımda, çok hastaydım da valla bir şey de yazmadım ama gereksiz. Ayıp ve uydurma bir haber. Bunu yapan zamanı bol olan insan kimmiş ona da bakacağım yarın. Kaynağını da merak ettim gerçi üstüne oturduğu kaba et olduğunu tahmin ediyorum" dedi.

Bergen filmi, şimdiye kadar 5.051.475 kişi tarafından izlendi ve yapımdan 142 milyon liranın üzerinde hasılat elde edildi.