BATE Borisov - Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa konferans ligi 2 eleme turu ilk maçında Konyaspor Bate Borisov ile karşılaşacak. Liglerin başlamasına az bir zaman kala spor severler UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ile futbol heyecanı yaşayacaklar. Sporseverler 'Bate Borisov - Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda' şeklinde arama yapıyorlar. Konyaspor, Belarus temsilcisi Bate Borisov'a konuk olacak. Bate Borisov - Konyaspor maçı ayrıntıları ve canlı yayın bilgileri haberimizde yer alıyor.

BATE Borisov - Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Konyaspor UEFA Avrupa Konferansı'ndaki 2. Eleme Turu ilk maçında bu akşam Belarus temsilcisi Bate Borisov ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor'un deplasmanda oynayacağı bu maç Konyaspor açısından deplasmanda olduğu için kolay olmayacak.

Bate Borisov seyirciden yoksun
UEFA'nın Belarus temsilcisi Bate Borisov takımına getirdiği yaptırımdan ötürü Bate Borisov iç saha maçlarını seyircisiz ve tarafsız sağda oynayacak. Bu sebepten dolayı deplasmanda oynanacak maç Konya'da olacak. Belarus temsilcisi Bate Borisov, ilk maçını Konya'da seyircisiz oynamayı kabul etti ve bu durumda yeşil beyazlı temsilcimiz her iki maçı da kendi sahasında oynamış olacak böylece deplasmanın vermiş olduğu dezavantaj da ortadan kalkmış olacak.

İki takıma bakıldığında yeni sezonda 15 maçı geride bırakan Bate Borisov 29 puanla ligde lider durumda ve zirvede yer alıyor. Yeşil beyazlı temsilcimiz Konyaspor ise geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ardından 3 sırada bitirdi.

Peki Konyaspor - Bate Borisov maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?
Bate Borisov - Konyaspor maçı bu akşam saat 22.00'da başlayacak karşılaşma A Spor'dan naklen şifresiz canlı olarak yayınlanacak.