Sel bölgesinde görevli pilot, yardımseverliğiyle afetzedelerin gönlünü fethetti

Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor. Sel bölgesinde görev yapan emniyet müdürü pilot, hareketleri ve yardımseverliğiyle afetzedelerin gönlünü fethetti.

Yaşanan sel felaketinden sonra bazı köyler adeta haritadan silindi. Sel felaketinin yaşandığı bölgelere havadan ve karadan destek verilmeye devam ediliyor. Ulaşımın zor olduğu yerlere helikopterler ile erzak ve insan taşımacılığı yapılıyor. Sinop’un Ayancık ilçesinde çekilen bir görüntü ise herkesin takdirini topladı. Bölgede görevli  emniyet müdürü bir pilot, helikopterden erzak indirilirken insan zincirine katılarak, erzakların hızlı bir şekilde nakliye edilmesine yardımcı oldu.

Bu esnada kendisinden hastasını Türkeli ilçesini götürmesini isteyen vatandaşla da konuşan pilot, “Çatalzeytin'de ambulans bekliyor. Oraya hastanı götürebilirim. Türkeli'ye gitmesini istiyorsan oraya da götürürüm hiç sorun değil. Hatta hastanı şu anda buraya getirirsen şimdi giderken bile istediğin yere bırakırım” dedi.
Talepte bulunan vatandaş da pilotun durumu olumlu karşılamasının ardından helikopterdeki erzakların indirilmesini fırsat bilip hastasını evinden almaya gitti.