Battal İlgezdi’den tv100’e özel demeç: İmamoğlu'nun değişim çağrısının altı boş, altyapısı yok!

tv100'ün ses getiren programı Taksim Meydanı'nda Gürkan Hacır, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin tv100'e özel demecini "‘Ekrem Bey ‘değişim’ dedikten bir gün sonra İstanbul’daki CHP’li belediye başkanlarıyla toplantı yapıp görüş ve önerilerimizi aldı. Kendisine ‘değişimin nasıl olacağını’ sorduğumda ‘Herhangi bir şey yok, görüş-öneri alıyoruz’ dedi. Anladım ki altyapısı boş, sadece laf olsun diye bir değişim." sözleriyle paylaştı.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin tv100'e özel demecini Hacır şu şekilde paylaştı:

"İMAMOĞLU'NUN DEĞİŞİM ÇAĞRISININ ALTI BOŞ, ALTYAPISI YOK!"
Ben bugün Battal İlgezdi’den özel bir demeç aldım. ‘Ekrem Bey ‘değişim’ dedikten bir gün sonra İstanbul’daki CHP’li belediye başkanlarıyla toplantı yapıp görüş ve önerilerimizi aldı. Kendisine ‘değişimin nasıl olacağını’ sorduğumda ‘Herhangi bir şey yok, görüş-öneri alıyoruz’ dedi. Anladım ki altyapısı boş, sadece laf olsun diye bir değişim. Siyasi bir altyapısı yok meseleye vakıf değil. Tüm bunlarla beraber Sayın İmamoğlu yeni dönemde İBB başkan adayı olmalıdır. Seçimi kazanacağına inanıyorum. İBB başkan adaylığını destekliyorum.