Bayram ikramiyesinde müjdeli haber geldi! Net tutar vatandaşın yüzünü güldürecek. 23 Haziran'da hesaplara yatıyor

Türkiye'de milyonlarca çalışana beklenen müjdeli haber verildi. Kamu işçilerinin ikramiye ödemelerinde beklenen tarih ve tutar açıklandı. Hesaplara yatırılacak bu tutarın bayram öncesi vatandaşın elini rahatlatması planlanıyor.

Bayram ikramiyesinde müjdeli haber geldi! Net tutar vatandaşın yüzünü güldürecek. 23 Haziran'da hesaplara yatıyor

Türkiye'de çalışan kamu işçilerinin uzun zamandır merakla beklediği ikramiye ödemeleri konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yapılan açıklamada ödemelerin 23 Haziran'da 3100 TL olarak yapılmasına karar verildi. Kamu çalışanına ilk ikramiye 23 Haziran'da ödenirken, ikinci ödemenin de 18 Aralık'ta hesaplara yatırılması planlanıyor.

Bayram ikramiyesinde müjdeli haber geldi! Net tutar vatandaşın yüzünü güldürecek. 23 Haziran'da hesaplara yatıyor - Resim : 1

MAAŞA GÖRE HESAPLAMA YAPILIYOR

Kamu işçisi tediye ödemelerinin ilk kısmı 23 Haziran da 3100 TL olarak açıklandı. 13 günlük ödemesi net brüt 4 bin 336 TL, net 3 bin 100 lira olmakta iken, bu ödemenin en düşük ödeme olduğu belirtildi. Maaşı brüt 15 bin olan işçiye ise bu ay 13 günlük ödeme olarak brüt 6 bin 500, net 4 bin 646 TL ödeme alacak.

Sene boyunca 52 günlük tediye ödemesi alan kamu işçisine bu sene en az brüt 17 bin 347, net 12 bin 401 lira tediye ödemesi yapılacak.