Hayalet kameraya yakalandı

Evde bebeğiyle birlikte yalnız olduğunu düşünen kadar, güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde hayatının şokunu yaşadı. Kameranın açısına giren hayalet, genç kadına dehşeti yaşattı.

Amerika Milwaukee'de bulunan bir evin güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. Görüntülerin kaydedildiği evde bebeğiyle birlikte yaşayan bekar anne, ürperti yaşadıktan sonra güvenlik kameralarını izlediğini ve dehşeti yaşadığını söyledi.

Olağan şekilde devam bir akşam bir anda evin içinde bir soğuk hava dalgasının yayıldığını ve ürpermeye başladığını ifade eden kadın, daha sonra güvenlik kamera kayıtlarını inceleme gereği hissettiğini söyledi.

Reddit'te paylaşılan görüntülerde bebek odasının kapısında bir anda bir insan beliriyor. Ancak kadın, evde bebeğiyle birlikte yalnız olduklarını iddia ediyor. Çok kısa bir an da olsa güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler bir erkek sülietini andırıyor.

Genç kadın, hayaletin görüntülerinin yer aldığı anda kendisinin de olaya tanık olduğunu ileri sürerek diğer kullanıcılardan yardım istedi. Genç kadın, hayaletin 'dokunaçlı parmakları' olduğunu iddia ederek ne yapacağını bilemediğini söyledi.

7 Kasım'da kaydedilen görüntülerin foruma yüklenmesinin ardından binlerce yorum yapıldı. Komplo teorisyenleri görüntüdeki şeyin bir hayalet olduğunun tartışmasız olduğunu iddia ederken, bazı kullanıcılar da sıradan bir adam görüntüsü olduğunu savundu.