Bein Connect şifresiz canlı maç izle

Bein Connect şifresiz canlı maç izle. İtalya Serie A'nın 34. haftasında saat 20:30'da başlayan 4 karşılaşma Genoa - Lecce, Brescia - SPAL, Fiorentina - Torino ve Napoli - Udinese maçları bein connect kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Bein Connect şifresiz canlı maç izle

İtalya Serie A'nın 34. haftasında saat 20:30'da 4 maç birden oynanıyor: Genoa - Lecce, Brescia - SPAL, Fiorentina - Torino ve Napoli - Udinese.

Peki bu maçlar saat kaçta hangi kanalda?

Genoa - Lecce, Brescia - SPAL, Fiorentina - Torino ve Napoli - Udinese maçları saat 20:30'dan itibaren Digitürk Platformunda bein connect üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

Genoa - Lecce maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:30'da başlayan ve düşme hattını ilgilendiren Genoa - Lecce maçı bein connect'ten canlı olarak yayınlanıyor. İtalya Serie A'da 33 hafta sonunda Geona'nın 30, Lecce'nin ise 29 puanı bulunyor.

Brescia - Spal maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:30'da başlayan ve düşme hattını ilgilendiren Brescia - SPAL maçı bein connect'ten canlı olarak yayınlanıyor. İtalya Serie A'da 33 hafta sonunda Brescia'nın 21, SPAL'ın ise 19 puanı bulunuyor.

Fiorentina - Torino maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:30'da başlayan ve düşme hattını ilgilendiren Fiorentina - Torino maçı bein connect'ten canlı olarak yayınlanıyor. İtalya Serie A'da 33 hafta sonunda Fiorentina'nın 39, Torino'nun ise 37 puanı bulunuyor.

Napoli - Udinese maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:30'da başlayan ve düşme hattını ilgilendiren Napoli - Udinese maçı bein connect'ten canlı olarak yayınlanıyor. İtalya Serie A'da 33 hafta sonunda Napoli'nin 53, Udinese'nin ise 36 puanı bulunuyor.