Beşiktaş - Hatayspor canlı maç izle

Süper Lig 30. hafta mücadelesinde Beşiktaş evinde Hatayspor ağırlıyor. Beşiktaş Hatayspor karşısında mutlak galibiyet arıyor. Mücadele bein sports 1 ekranlarından yayınlanıyor. Peki Beşiktaş Hatayspor ne zaman, saat kaçta? İşte maça dair tüm detaylar...

Beşiktaş - Hatayspor canlı maç izle

Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında Hatayspor ile karşılaşıyor. Ligde sekizinci sırada yer alan ve işlerin iyi gitmediği sezonda son şampiyon Hatayspor karşısında kendi evinde oynamasının da verdiği avcantaj ile 3 puanı alarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. 

Peki, Beşiktaş Hatayspor maçı saat kaçta? Beşiktaş Hatayspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm yanıtlar... 

Son 5 mücadelesine bakıldığında Beşiktaş'ta işler hiç de istenildiği gibi gitmiyor. Sadece 2 galibiyeti bulunan Beşiktaş Hatayspor'dan 3 puan alıp yeni bir seri başlatmak istiyor. 

Beşiktaş Süper Lig'de 8. sırada yer alıyor ve 45 puanı bulunuyor. 

46 puan ile hemen Beşiktaş'ın üstünde 7. sırada yer alan Hatayspor ise bu zorlu mücadeleden 3 puan çıkarmak istiyor. Deplasmanda oynayacak olan Hatayspor son 5 maçında yalnızca 1 mağlubiyet aldı. 

Saat 19.00'da başlayan Beşiktaş - Hatayspor mücadelesi Vodafone Park Arena'da oynanıyor. Maçta hakem Yasin Kol düdük çalıyor. 

Beşiktaş - Hatayspor mücadelesi bein sports üzerinden naklen yayınlanıyor. Ancak Bein sports 1 HD izlemek için abonelik gerekiyor. 

En farklı galibiyet

Geçen sezon Hatayspor'u ağırladığı maçı 7-0'lık skorla kazanan Beşiktaş, rakibine Süper Lig'deki en farklı mağlubiyetini yaşatmıştı. 

Sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ı evinde 1-0 mağlup eden Hatayspor, rakibi karşısında ilk kez lig dublesi yapmak istiyor. Hatay ekibinin bu sezon her iki yarıda da mağlup ettiği sadece iki rakibi var: Göztepe & Yeni Malatyaspor.

Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçını kaybetmeyen Beşiktaş (4G 2B), son dört karşılaşmanın üçünde gol yemedi. Siyah-beyazlı ekip, bu sezon daha önce oynadığı 10 iç saha maçında aynı sayıda gole kapama yapabilmişti.

Geçen hafta Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş, bu sezon sadece bir kez 2+ mağlubiyetlik seri yaşadı

İlk 11'ler

Beşiktaş: Emre, Rosier, Necip, Vida, Rıdvan, Josef, Can, Ghezzal, Güven, Larin, Batshuayi.

Hatayspor: Munir, Kamil, Sackey, Burak, Samuel, Onur, Ribeiro, Boudjemaa, Lobjanidze, El Kaabi, Diouf.