Bella Poarch TikTok'un en çok kazananları arasına girdi

Modellik de yapan Bella Poarch son dönem mimikleriyle çektiği videolar ile adından sık sık söz ettiriyor. Poarch, TikTok uygulamasında video başına 7 bin ila 18 bin dolar kazanıyor.

Bella Poarch TikTok'un en çok kazananları arasına girdi

Sosyal medyda adeta yeni bir dünya ortaya çıkaran TikTok, para kazanma ihtimalinin diğer platformlardan daha fazla olmasınedeniyle rağbet görüyor. Modellik de yapan Bella Poarch son dönem adından sık sık söz ettiren fenomenlerden biri... Mimikleriyle çektiği videolar sayesinde adını duyuran Bella Poarch video başına 7 bin ila 18 bin dolar kazanıyor.

Bella Poarch gibi milyonlarca takipçiye ulaşan TikTok fenomenlerinden biri de Charli D’Amelio.  D’Amelio'nun video başına kazandığı para, Aralık 2020’de 16 bin ila 40 bin dolar arası. Bu da onu en çok kazanan isim yapıyor. Charli D'Amelio’nun ablası Dixie D'Amelio da listeye giren isimlerden. Video başına 6 bin ila 17 bin dolar arası kazancı bulunuyor.

Addison Rae Easterling, ikinci sırada büyük takipçi kitlesine sahip olan Addison Rae var. Addison Rae video başına 10 bin ila 26 bin dolar arası para kazanıyor. TikTok’ta adını duyuran başka bir isim de Spencer X. Başarılı isim video başına 5200 ila 13 bin dolar arası kazanıyor. Kullanıcıların severek takip ettiği Loren Gray’ın video başına geliri ise 5 bin ila 14 bin dolar arası.

Michael Le, Aralık 2020 baz alındığında TikTok üzerinden 4800 dolar ile 12 bin doları video başına kazanıyor. Başarılı TikToker video başına 3200 ila 8 bin dolar arası para kazanıyor Josh Richards. Türkiye’den tek isim CZN Burak oldu. Fenomen isim TikTok’tan video başına 3 bin ila 7600 dolar kazanıyor.