Benim Adım Melek 50. Bölüm full izle

TRT'nin sevilen dizilerinden Benim Adım Melek dizisinin 50. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için ise Benim Adım Melek son bölüm internete yüklendi. İşte 27 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Benim Adım Melek 50. bölüm.

Benim Adım Melek 50. Bölüm full izle

Benim Adım Melek dizisinin 50. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. 27 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Benim Adım Melek dizisinin 50. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Benim Adım Melek dizisi 49.bölümde ne olmuştu?

Halil, Alpay’ın ailesiyle ilgili bir bedel ödemesini istemesi üzerine sinirlenir. Cumali ve Seyit Ali’yi yüzüklerle gören Melek mahcup ve mutlu olur. Ömer’in bir şeyler hatırlaması üzerine heyecanlanan Defne ona kurtardığı kişinin neden dedesini çağrıştırdığını açıklar. Defne’nin Ömerlerle olduğunu öğrenen Zümrüt duruma el atmaya çalışır, Ömer için farklı bir gelecek hayali olan Zümrüt başarılı olabilecek midir? Kadriye dükkan hazırlıklarına başlamıştır ancak Mahmut bu durumdan hoşnutsuzdur. Ömer hiçbir şey hatırlamasa da, Defne’ye karşı bir şeyler hissetmektedir. Ömer ve Gülşad bir plan yaparlar. Ancak Zümrüt’ün elinin değmesiyle işler karışır. Defne, Gülşad’a neden ve nasıl bir tepki verecektir? Kadriye dükkan hazırlıklarını bitirmişken, açılışa ne engel olacaktır? Nakilden sonra her şey yoluna girer diye düşünülürken, hiç umulmadık bir sorun Melek’i beklemektedir.

Benim Adım Melek dizisi 50.bölüm izle

Benim Adım Melek dizisi 50.bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Benim Adım Melek dizisinin konusu nedir?      

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek’in hayattaki en kıymetlileri: çocukları…

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

Benim Adım Melek dizisi oyuncuları kimdir?

  • Melek - Nehir Erdoğan
  • Halil - Kutsi
  • Nefise - Şerif Sezer
  • Alpay - Kaan Çakır
  • Ömer - Mustafa Mert Koç
  • Defne - Rabia Soyturk
  • Kerem - Ulvi Kahyaoğlu
  • Funda - Ece Özdikici