Benim Adım Melek dizisi 47. Bölüm Fragmanı izle, "Biz evlenmeye karar verdik!"

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek'in bölüm fragmanı yayınlandı. Benim Adım Melek'te heyecan durulmuyor. Yeni bölümde, Melek ve Halil evlenmeye karar verir. Ömer, Defne ile kendine bir şans daha verir ve Defne'yi tekrar tanımak ister.

Benim Adım Melek Dizisi 47. Yeni bölümü ile 6 Ocak çarşamba akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Benim Adım Melek Dizisi 46. Bölüm Özeti

Karadağlar ve Defne, Zümrüt’ün yüzüğü getirmesi üzerine büyük şaşkınlık yaşarlar…
Kadriye Hatice’nin haklı çıktığını söylemektedir. Kerem ve Emre, görüntüleri isteyen hoca karşısında ne yapacaktır? Ömer, Zümrüt’ün sakladığı kayıp olan defterin peşine düşer. Melek, Defne’yi sakinleştirmeye çalışsa da Defne yerinde duramaz haldedir. Yüzüğün atılma sebebi olarak gördüğü Gülşad’la karşılaşan Defne ona hesap sorar.

Kenan ve Alpay’ın arası iyice gerilmeye başlamıştır. Kenan, Alpay’ın yaptıkları karşısında nasıl bir karar alır? Nefise aldığı hangi haber karşısında yıkılır?
Kerem, Sami’den kurtulduğunu düşünürken, Sami son bir hamle yapar. Bu hamle karşısında Kerem kendisini hiç ummadığı bir durumun içinde bulur.

Defne, Ömer’le ilişkilerini yeniden kurduğunu düşünürken hiç beklenmediği bir durumla karşı karşıya kalır. Seyit Ali Antep’e döndüğünde Cumali’ye emanet ettiği, darmadağınık olan durumlar karşısında ne yapacaktır?