Benzin motorin ve LPG’ye indirim! Henüz deposunu doldurmayan sürücüler ilk önce bakmalı

Akaryakıt fiyatları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Vatandaşlar, benzin ve mazota gelen indirim haberlerini yakından takip ediyor. Yeni akaryakıt kampanyasını duyan vatandaşlar, benzin istasyonlarına koştu.

Benzin motorin ve LPG’ye indirim! Henüz deposunu doldurmayan sürücüler ilk önce bakmalı

Vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını yakından takip ederken akaryakıt kampanyaları da ardı ardına geliyor. İş Bankası tarafından başlatılan kampanyaya göre, kampanyaya katılan kişilere 60 TL indirim yapılacak. Kampanya detayları ve son kampanya tarihi açıklandı. 

Benzin motorin ve LPG’ye indirim

Akaryakıt kampanyasına ilişkin İş Bankası tarafından yapılan açıklamada, kampanya 15 Şubat 2023 tarihine kadar Shell istasyonlarından yapılacak benzin, motorin ve LPG alışverişlerinde geçerli olacak. Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 250 TL'lik akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde 60 TL MaxiPuan verilecek. 

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuanlarınız 22 Şubat 2023 tarihinde kartınıza yükleneceği belirtilen banka duyurusunda MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Mart 2023 olduğu ifade edildi. Ayrıca yapılan duyuruda Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacağı aktarılarak bir müşterinin kampanyadan 1 kere yararlanabileceği vurgulandı.

Akaryakıt kampanyası detayları

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

“Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuanlarınız 22 Şubat 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Mart 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 60 TL MaxiPuan kazanabilir.”