Berbere giden genç, hiç beklemediği bir muamele ile karşılaşınca yerinden ok gibi fırlayıp berbere saldırdı. Gerçeği anlayınca dondu kaldı

Berbere giden genç, hiç beklemediği bir muamele ile karşılaşınca yerinden ok gibi fırlayıp berbere saldırdı. Kaşını aldırmak için koltuğa oturup gözlerini kapatan genç, yanağına konan öpücüğün ardından gözlerini açıp önce bir baktı. Berber gözlerini kapatmasını söyleyince yeniden kapattı. Aynı öpücüğü hisseden genç, yerinden ok gibi kalkıp berbere saldırdı. Ancak gerçek çok başkaydı. Onu anlayınca donup kaldı.

Berbere giden genç, bu kez berberinden hiç görmediği bir muamele görünce şaşkına döndü. Ancak gerçek çok başkaydı. Onu anlayınca donup kaldı.

YANAĞINDAN ÖPTÜ

Erkek arkadaşının berberi ile anlaşan genç kız, erkek arkadaşı berbere gittiği sırada bir şaka yapmaya karar verdi. Kaşını aldıran ekrek arkadaşı, gözlerini kapatınca oturduğu koltuğun arkasına geçen genç kız, kaşları alınırken erkek arkadaşını yanağından öpüp tekrar saklandı. Kız arkadaşını görmediği için berberden şüphelenen genç, gözlerini açıp ne olduğunu berbere sordu. Berber, ise genç adamı geçiştirdi. Olayın tekrarlanmasıyla birlikte genç, berberin neden kendisini öptüğünü sorgulayarak sinirle yerinden ok gibi fırladı. Tam berbere saldırdığı anda arkadan kız arkadaşı çıkınca gerçekte ortaya çıktı.