Ünlü YouTuber’dan hayranlarını üzen haber! Metrelerce yükseklikten yere çakıldı! Acil olarak hastaneye kaldırıldı

ABD'li YouTuber ve paramotor pilotu Anthony Vella, paraşüt ile uçtuğu anları kaydederken 25 metre yükseklikten yere çakıldı. Acil olarak hastaneye kaldırılan YouTuber’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

YouTube’da binlerce takipçisi olan Paramator pilotu Anthony Vella, paramator ile uçtuğu anları yayınlıyordu. Ünlü YouTuber son uçuşunda talihsiz bir kaza yaşadı.

Ünlü YouTuber’dan hayranlarını üzen haber! Metrelerce yükseklikten yere çakıldı! Acil olarak hastaneye kaldırıldı - Resim : 1

25 METRE YÜKSEKLİKTEN YERE ÇAKILDI

Uçuş yaptığı anları takipçileriyle paylaşmak için kayda alan YouTuber, paramotorunun beklenmedik bir arıza yaparak sarsılmasıyla 25 metre yükseklikten yere çakıldı.

Ünlü YouTuber’dan hayranlarını üzen haber! Metrelerce yükseklikten yere çakıldı! Acil olarak hastaneye kaldırıldı - Resim : 2

YAPAY ZEKA İLE YARDIM ÇAĞIRDI

Vella'nın büyük acı yaşadığı ve kameralarla kayda alınan o anlarda telefonundaki yapay zeka 'Siri' aracılığıyla '911'i aradığı görüldü.

HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen ekipler ilk müdahalenin ardından ünlü Youtuber’ı hastaneye kaldırdı.

Ünlü YouTuber’dan hayranlarını üzen haber! Metrelerce yükseklikten yere çakıldı! Acil olarak hastaneye kaldırıldı - Resim : 3

GÖRÜNTÜLERİ YAYINLADI

Kolundan yaralanan YouTuber, uçuş anını ve hastanedeki görüntülerini yayınlamayı ihmal etmedi. Sağlık durumu iyi olan genç fenomenin görüntüsü ise hayranlarını korkuttu.