Ezgi Mola, Berfu Yenenler, Zeynep Bastık, Engin Öztürk ve Doğa Rutkay'dan Çeşme'de yardım kampanyası...

Şu günlerde “Erşan Kuneri” dizisinin çekimleri için İstanbul’da olan Ezgi Mola ve sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın Çeşme’de  sahibi olduğu mekanda yangın bölgesindeki vatandaşlarımız için yardım malzemeleri toplandı. İşte detaylar...

Berfu – Eser Yenenler, Zeynep Bastık, Fettah Can, Cansu Kurtçu, Doğa Rutkay ve Engin Öztürk de yardım çalışmalarına destek veren ünlü isimler arasında yer aldı. Kampanyayı sosyal medya sayfasından duyuran Berfu Yenenler malzemeleri taşıyan görevlilerle yakından ilgilendi.

Berfu Yenenler ve Mustafa Aksakallı gelen yardımları sosyal medyadan da paylaştı. Ünlü popçu Fettah Can ve Mustafa Aksakallı'nın da taşınmasına yardım ettiği yaklaşık 100 yangın tüpü kamyona yüklendi. Aynı zamanda yangın bölgesinin temel ihtiyaçları için çok sayıda gıda, giyim malzemesi ve ekipman da toplandı.

 Ünlüler adeta seferber oldu

Çeşme’de tatil yapan ünlü oyuncu Engin Öztürk de yardım çalışmalarına katıldı. Berfu Yenenler ve Mustafa Aksakallı, yardımların 1 günde toplandığını anlattı. Köyceğiz’de yaşayan Yılmaz Erdoğan da Berfu - Eser Yenenler, Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı’nın önderliğinde, çeşme halkının da desteğiyle toplanan yardımların ellerine ulaştığını duyurdu.