Berfu Yenenler eşini 'eritti'

Berfu Yenenler, eşi ile çekilen bir karesini yayınladı. Gönderisine photoshop yapan Yenenler, "Kocamın giden kiloları için yas tutuyoruz. Ufak bir photoshop ile kocamı tam istediği kilo ve ince bele getirmiş olabilirim" notunu paylaştı.

Berfu Yenenler eşini 'eritti'

2019 yılında oyuncu Eser Yenenler ile dünyaevine giren Berfu Yenenler, eşi ile çekilen bir karesini yayınladı. Gönderisine photoshop yapan Yenenler, "Kocamın giden kiloları için yas tutuyoruz. Ufak bir photoshop ile kocamı tam istediği kilo ve ince bele getirmiş olabilirim" notuyla takipçilerine güldürdü.

Eser Yenenler, geçtiğimiz günlerde kilo vermeye karar verdiğini açıkladı.

90 gün sürecek olan düzenli diyet ve spor programına başladığını ifade eden oyuncunun eşi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından esprili bir paylaşımda bulundu.

Berfu Yenenler eşini 'eritti' - Resim : 1

'Kocamın giden kiloları için yas tutuyoruz'

Eşinin belini incelterek, kaslı hale getiren Yenenler, o kareyi takipçileriyle paylaştı. Berfu Yenenler'in "Kocamın giden kiloları için yas tutuyoruz. Ufak bir photoshop ile kocamı tam istediği kilo ve ince bele getirmiş olabilirim. Olsun o kadar, karılık görevi" notuyla yayınladığı gönderi takipçilerini gülümsetti.