‘Kardeşim Bergüzar Korel benim için artık yok’

Bergüzar Korel’in Amerika’da temizlik şirketi kuran ablası Zeynep Korel, neden ailesine öfke kustu?

Bergüzar Korel’in Amerika’da temizlik şirketi kuran ablası Zeynep Korel, ailesine öfke kustu. Magazin Hattı’na konuşan Korel, “Benim artık ailem yok” dedi.

Annesi usta oyuncu Hülya Darcan’a miras davası açan Zeynep Korel, yargı sürecindeki son durumu paylaştı. Zeynep Korel, annesinin çocukluğundan beri kendisini dışladığını ve kötü davrandığını anlattı.

Korel, annesi Hülya Darcan’ın geçmişte diriliş dizisinde hayat verdiği “Hayme Ana” karakterinin tam tersi bir kişiliğe sahip olduğunu iddia etti. Zeynep Korel, yakın zamanda oğlu Han’ı kucağına alan kardeşi Bergüzar Korel’i aramayı ise hiç düşünmediğini söyledi.

Korel, eniştesi Halit Ergenç’i ise bu aile kavgasının dışında tutmak istediğini ifade etti. Zeynep Korel, 2005 yılında aramızdan ayrılan babası Tanju Korel’i andı ve “Babam yaşasa bunlar olmazdı” dedi.

Zeynep Korel, sosyal medyadan kendisine gelen eleştirilere de yanıt verdi. Haftada 2 gün şikago hayvanat bahçesinde gönüllü olarak çalışan ve AKUT’un Orta Amerika temsilcisi olarak görev yapan Zeynep Korel, açtığı temizlik şirketinde ise şu anda 10 kişinin çalıştığını sözlerine ekledi.