Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy'a binlerce liralık yüzükle evlenme teklif etti

Bu sezon Yasak Elma dizisinin kadrosuna katılan Berk Oktay, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’a evlilik teklif etmek için kaç bin TL’yi gözden çıkardı?

Bu sezon Çağatay karakteriyle “Yasak Elma” dizisinin kadrosuna katılan Berk Oktay, senaryo gereği oynadığı sahneyi gerçek hayatta da yaşadı. “Savaşçı” dizisindeki eski partneri Yıldız Çağrı Atiksoy’la aşk yaşayan Oktay, sevgilisine evlenme teklif etti.

Berk Oktay, evlilik teklifinin hemen ardından yaptığı paylaşımın altına “Beraber yaşlanalım mı?” dedim. Evet dedi” yazdı. Yıldız Çağrı Atiksoy’da aynı paylaşımı “Gel de evet deme... sonsuzluğumuz bir olsun sevgilim” yorumuyla yayınladı. Geçen yıl korona virüse yakalanan ve hastalığı da beraber atlatan çiftin romantik paylaşımları beğeni yağmuruna tutuldu.

Yakın zamana kadar özel görüntülerini yaymakla suçladığı eski eşi Merve Şarapçıoğlu’yla yaşadığı hukuk savaşı nedeniyle zor günler geçiren Berk Oktay’ın Atiksoy’a aldığı yüzük de sosyal medyada büyük ilgi gördü. 2,5 karatlık yüzüğün değerinin 150 bin TL olduğu öğrenildi.