Berkay Şahin ikinci kez baba oldu

Berkay Şahin, Instagram hesabından paylaştığı video ve fotoğraf ile kızları Zeynep Mira Şahin'in doğduğunun müjdesini verdi. İkinci kez baba olan Berkay Şahin, babalığın muhteşem bir duygu olduğunu söyledi. Berkay Şahin'in adı Arda Turan ile yaşadığı kavgadan bu yana gündemden düşmedi.

Berkay Şahin ile Özlem Ada Şahin'in kızları doğdu. Zeynep Mira adı verilen bebeğinin doğumunu Instagram'dan takipçilerine ve sevenlerine duyuran Berkan Şahin, ilk olarak bir video paylaştı. Videoda "Şu an hazırız doğum için. Zeynep geliyor. Kalbimin bir parçası daha yola çıktı, geliyor" diyen Şahin bir süre sonra da kızının ilk fotoğrafını paylaştı.

İkinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Şahin, kızının fotoğrafını nazar boncuğu ile paylaştı ve şunları yazdı:

Kalbimin diğer bir parçası #zeynepmiraşahin
Kızımız Zeynep bugün doğdu... Allah her isteyene böyle bir duyguyu tatmayı nasip etsin. Ben ikinci kere tattım şükürler olsun...

Arda Turan ile dava devam ediyor

Berkay Şahin son dönemde Arda Turan ile yaşadığı kavga ve ardından dava süreciyle gündeme gelmişti. Şahin, eşi Özlem Ada Şahin ile Arda Turan arasında geçtiği ileri sürülen diyalogların ardından kavga etmiş. Arda Turan'ın kendisine silah doğrulttuğunu ifade etmişti. Arda Turan'ın daha sonra hastaneye gelerek kendisinden özür dilediğini belirten Şahin daha sonra şikayetçi olmuştu. Milli futbolcu Burak Yılmaz'ın da karıştığı olayda Arda Turan'ın hastaneye silahla gittiği ve silahın ateş aldığı tespit edilmişti. İlk iki duruşması görülen dava 11 Eylül'de görülmeye devam edilecek.