Doğum gününde sürpriz buluşma

Özge Özpirinçci'nin düzenlediği Burak Yamantürk'ün doğum günü partisinde bir süre önce ayrılan Berrak Tüzünataç ile Birkan Sokullu ilk kez bir araya geldi. İkilinin arasında sorun olmadığı öğrenildi.

Doğum gününde sürpriz buluşma

'Kadın' dizisinin başrol oyuncu Özge Özpirinçci, 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Burak Yamantürk'ün 36. yaş günü için doğum günü partisi düzenledi. Partideki o detay, kimsenin gözünden kaçmadı.

Özge Özpirinçci Burak Yamantürk’ün doğum günün sosyal medyadan şu sözlerle kutladı, "Yılın en sevdiğim günlerinden biri Burak Yamantürk’ün doğum günü! Birlikte görüyoruz, gülüyoruz, ağlıyoruz, tartışıyoruz, beğeniyoruz, kızıyoruz, korkuyoruz, yaşıyoruz ve büyüyoruz. Seni çok seviyorum Burak! İyi ki doğmuşsun! Nice huzurlu senelere!"

Doğum gününde sürpriz buluşma - Resim : 1Geçtiğimiz haftalarda bir mekanda Oğulcan Engin ile yakınlaştığı iddia edilen Leyla Feray, geceye oyuncu sevgilisi Serhat Teoman’la katıldı. Bir süre önce ayrılan Berrak Tüzünataç ile Birkan Sokulu, arkadaşları Burak Yamantürk’ün doğum günü partisinde bir araya geldi. İkilinin arasında herhangi bir sorun olmadığı öğrenildi.