Beşiktaş 135 milyon euro transfer ücreti ödenen dünya yıldızını İstanbul'a getiriyor. Beşiktaşlılar otobüslerle İstanbul Havalimanı'na akın edecek

Süper Lig'de transferin sessiz takımı Beşiktaş bir anda ibresini yükseltti. Siyah beyazlı ekip, 2018 yılında Liverpool'dan Barcelona'ya 135 milyon euro bedelle transfer olan dünya yıldızı Countinho'yu İstanbul'a getiriyor. Beşiktaş ve Aston Villa kiralık konusunda anlaştı. 9 milyon euro da bonservis bedeli konulacak.

Beşiktaş 135 milyon euro transfer ücreti ödenen dünya yıldızını İstanbul'a getiriyor. Beşiktaşlılar otobüslerle İstanbul Havalimanı'na akın edecek

Süper Lig'de transferin sakin takımları arasında yer alan Beşiktaş, taraftarlarını heyecanlandıracak bir transfer görüşmesine imza attı. İngiliz basınında yer alan habere göre siyah beyazlı yönetim, dünyaca ünlü futbolcu Countinho için kulübü Aston Villa ile anlaştı. 

MAAŞININ YÜZDE 40'NI BEŞİKTAŞ ÖDEYECEK

Kiralık olarak gerçekleştirilecek sözleşme kapsamında futbolcunun maaşının yüzde 40'ını Beşiktaş, geri kalanını da Aston Villa ödeyecek. Ünlü futbolcunu  da siyah beyazlıların formasını giymeye sıcak baktığı öne sürüldü. 

Beşiktaş 135 milyon euro transfer ücreti ödenen dünya yıldızını İstanbul'a getiriyor. Beşiktaşlılar otobüslerle İstanbul Havalimanı'na akın edecek - Resim : 1

9 MİLYON EURO SATIN ALMA BEDELİ

Haberde Countinho'nun satın alma bedelinin de 9 milyon euro olarak belirlendiği bilgisine yer verildi. Countinho'nun önümüzdeki günlerde İstanbul Havalimanı'na ineceği iddia edilirken, Beşiktaşlı taraftarlar için de "Otobüslerle akın akın havalimanına akın edecekler" yorumu yapıldı. 

135 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU

Countinho, 8 Ocak 2018 yılında İngiltere ligi ekiplerinden Liverpool'dan Barcelona'ya 135 milyon euroya transfer olmuştu. Barcelona'dan sonra ise son durağı Aston Villa oldu.