Beşiktaş, Alman devinin bir dönem bonservisi 50 milyon euro olan yıldızını istiyor. Gelirse Süper Lig'i sallar

Süper Lig'de bu sezon istediğini alamayan Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları şimdiden başladı. Siyah beyazlılar hakkında ortaya atılan son iddia da baya ses getirecek cinsten. Buna göre Beşiktaş'ın Alman devinin yıldız oyuncusunu istediği iddia edildi.

Beşiktaş, Alman devinin bir dönem bonservisi 50 milyon euro olan yıldızını istiyor. Gelirse Süper Lig'i sallar

Süper Lig'de bu sezon ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalarak şampiyonluk yarışından elenen Beşiktaş'ta taraftarlar seneye böyle bir manzaranın kesinlikle olmamasını istiyor. 

Göreve yeni gelmesi nedeniyle taraftar nezdinde kredisi yüksek olan Hasan Arat da bu krediyi iyiye kullanarak takımı güçlendirmek istiyor. 

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI 

Siyah beyazlılarda gelecek sezonun transfer çalışmaları ise şimdiden başladı. Siyah beyazlılar hakkında ortaya atılan son iddia da baya ses getirecek cinsten. Buna göre Beşiktaş'ın Alman devinin yıldız oyuncusunu istediği iddia edildi. 

Beşiktaş, Alman devinin bir dönem bonservisi 50 milyon euro olan yıldızını istiyor. Gelirse Süper Lig'i sallar - Resim : 1

GELİRSE SÜPER LİG'İ SALLAR

Siyah beyazlıların, bir dönem bonservisi 50 milyon euro olan Marco Reus'u gündemine aldığı iddia edildi. Daha önce Alman forvet Mario Gomez'e Beşiktaş forması giydiren ve taraftarını mutlu eden Beşiktaş'ın yine bir Alman oyuncu ile Süper Lig'i sallamayı hedeflediği iddia edildi. 

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO 

2012 yılından bu yana yaklaşık 12 yıldır Dortmund formasını terleten Marco Reus'un mevcut piyasa değeri ise 7 milyon euro. Hasan Arat'ın bu transferde kaynağı rahatça bulabileceği değerlendiriliyor.