Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi konuştu! Sergio Ramos’un istediği ücreti açıkladı! Duyanların ağzı açık kaldı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergio Ramos ile görüştüklerini açıkladı. Çebi, Ramos’un talep ettiği ücret hakkında bilgi vererek, “Ramos'un maliyeti 16.5 milyon euro + vergileri 25 milyon euro ve 2 yıllık sözleşme, 50 milyon euro. 37 yaşında adam” dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi konuştu! Sergio Ramos’un istediği ücreti açıkladı! Duyanların ağzı açık kaldı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı takımın stadyumunda düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çebi, ismi transfer döneminde Beşiktaş ile anılan Sergio Ramos hakkında ilk kez konuştu.

Çebi şunları söyledi:

"Sergio Ramos için uğraştık, arzu ettik. Gerçekte biliyor musunuz ne istediğini? Kimse de sponsor olmak için beni aramadı. Ramos'un maliyeti 16.5 milyon euro + vergileri 25 milyon euro ve 2 yıllık sözleşme, 50 milyon euro. 37 yaşında adam. Neden bu kadar bilinçsizce saldırıyoruz?"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi konuştu! Sergio Ramos’un istediği ücreti açıkladı! Duyanların ağzı açık kaldı - Resim : 1

"SPONSOR BULURSAK YAPALIM SERHAN DEDİM"

Çebi, Serhan Çetinsaya'nın istifası üzerinden Ramos hakkında, "Serhan Çetinsaya, benim için hala kıymetlidir. Ramos gündeme getirilerek istifa etmemesi gerekiyordu. 2 yılı 50 milyon euro edecek bir futbolcu için 'Sponsor bulursak yapalım Serhan' dedim. Bizim verebileceğimiz ücretler belli. 5-10 katı fiyatla bu iş olmaz. Sponsor baktık ama olmadı" dedi. 

SERGIO RAMOS’UN KARİYERİ

Sevilla, Real Madrid ve Paris Saint Germain formaları giyen 37 yaşındaki Sergio Ramos, kariyerinde çıktığı 778 maçta 110 gol attı, 41 asist yaptı. İspanya Milli Takımı formasını da 180 kez giyen yıldız futbolcu 23 gol attı.

Transfermarkt’a göre değeri 4.5 milyon euro olarak gösterilen 37 yaşındaki yıldız futbolcu İspanya Milli Takımı formasını da 180 maçta giydi, 23 gol attı.