Beşiktaş büyük umutlarla transfer etmişti! Hayal kırıklığı yaratan genç yıldız kiralandı! İşte yeni takımı

Beşiktaş, genç futbolcusu Kerem Atakan Kesgin’in kiralık transferi için Fatih Karagümrük ile anlaşmaya vardı. Kerem sezon sonuna kadar kiralayan kırmızılı- siyahlı takım, futbolcunun maaşının tamamını ödeyecek. Karagümrük takımı da yaptığı açıklamayla transferi duyurdu.

Beşiktaş büyük umutlarla transfer etmişti! Hayal kırıklığı yaratan genç yıldız kiralandı! İşte yeni takımı

Beşiktaş’ta kadro yapılanması kapsamında transfer çalışmaları sürerken takımdan gidecek isimlere de bir yenisi ekleniyor. Sports Digitale’de yer alan habere göre Beşiktaş’ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Atakan Kesgin, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük’e kiralık olarak transfer oldu.

Beşiktaş büyük umutlarla transfer etmişti! Hayal kırıklığı yaratan genç yıldız kiralandı! İşte yeni takımı - Resim : 1

KARAGÜMRÜK'Ü TERCİH NEDENİ BELLİ OLDU

Kerem Atakan için yurt dışından ve yurtiçinden birçok teklif olduğu, futbolcunun oynama garantisi nedeniyle Karagümrük’ü tercih ettiği belirtildi.

Beşiktaş büyük umutlarla transfer etmişti! Hayal kırıklığı yaratan genç yıldız kiralandı! İşte yeni takımı - Resim : 2

KARAGÜMRÜK KİRALAMA BEDELİ ÖDEMEYECEK

Öte yandan İstanbul ekibi, Kerem’in transferi için Beşiktaş’a kiralama bedeli ödemeyecek, yalnızca futbolcunun maaşını karşılayacak.

KARAGÜMRÜK'TEN AÇIKLAMA

Fatih Karagümrük takımından transfere ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Beşiktaş’tan orta saha oyuncusu Kerem Atakan Kesgin’i kiralık olarak kadromuza kattık. Çeşitli yaş kategorilerinde birçok kez Milli formayı giyme başarısı gösteren Kerem Atakan Kesgin’e hoş geldin der, yeni sezonda başarılar dileriz."

Beşiktaş büyük umutlarla transfer etmişti! Hayal kırıklığı yaratan genç yıldız kiralandı! İşte yeni takımı - Resim : 3

KEREM ATAKAN'IN PERFORMANSI

Beşiktaş’ın geçen sezon 1.4 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı 22 yaşındaki Kerem Atakan, çıktığı 8 maçta gol ve asist katkısı yapamadı.

BEŞİKTAŞ’TAN GİDENLER

Romain Saïss, Nathan Redmond, Georges-Kevin N'Koudou, Berkay Vardar, Abdullah Aydın, Welinton, Ahmet Gülay, Erdoğan Kaya, Bilal Ceylan, Halil Çiçek, Burak Yıldız, Necati Bilgiç, Badra Cisse, Kerem Kalafat, Ajdin Hasic, Atakan Üner, Emre Bilgin, Atiba Hutcinhson, Muhayer Oktay ve Emre Yıldız, siyah beyazlı takımdan ayrıldı.