Beşiktaş dibe vurdu!

Sevgili okurlar, Beşiktaş evinde oynadığı Alanyaspor maçını 3-1 kaybetti. Siyah-beyazlıları sahada izlerken gerçekten çok üzülüyorum. Geçen sezonun ikinci yarısında Şenol Güneş ile yükselişe geçen bu takım, yeni sezonunda tanınmaz bir halde. Futbolculara bakıyorsunuz, gözlerinde korku ve endişe var. ‘Hata yaparsam tribünlerden tepki görürüm’ diye düşünüyorlar.

RIZA ÇALIMBAY EMİNİM PİŞMANDIR

Açıkçası, sezon başında yapılan kötü transferler ve kadro yapılanması bugün yaşananların sebebi. Şenol Güneş’in ve Burak Yılmaz’ın başarısız olduğu kadro için iddialı açıklamalar yapan Rıza Çalımbay, eminim çok pişmandır. Eminim Çalımbay, keşke “Bence Beşiktaş’ın kadrosu kötü değil. Hemen hemen her yerde oyuncusu var ama oyuncuların bazıları hazır değil” demeseydim diyordur.

BEŞİKTAŞ’IN SEVİYESİNDE OYUNCULAR TRANSFER EDİLMELİ

Çünkü sahadaki futbolcular Beşiktaş’ın seviyesinde değiller. Ayrıca Beşiktaş’ın saha içindeki lideri kim? Kimse bilmiyor, çünkü bu takımda lider özellikli oyunu yönlendiren ve fark yaratan oyuncular yok. Beşiktaş bu sezonu kaybetti. Artık Hasan Arat yönetiminden devre arası ve sezon sonunda çok büyük işler bekliyoruz. Beşiktaş’ın kalitesine yakışır oyuncular transfer etmeliler, bu seviyede olmayan oyuncularla vedalaşmalılar.