Beşiktaş duyurdu! TBF’den Beşiktaş Emlakjet’e ceza

Beşiktaş, Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu’nun Beşiktaş Emlakjet-Fenerbahçe Beko maçında yaşanan olaylar nedeniyle siyah-beyazlı takıma bir maç seyircisiz oynama cezası verdiğini açıkladı.

Beşiktaş duyurdu! TBF’den Beşiktaş Emlakjet’e ceza

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Beşiktaş Emlakjet-Fenerbahçe Beko müsabakasında meydana gelen salon ve seyirci olayları nedeniyle Beşiktaş Emlakjet Takımımıza bir maç seyircisiz oynama cezası vermiştir.

Verilen ceza doğrultusunda, Beşiktaş Emlakjet Takımımız ile Bahçeşehir Koleji arasında 9 Aralık Cumartesi günü saat 15.30’da BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde oynanacak Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 11. hafta müsabakasında taraftarlarımız tribünlerde yer alamayacaklar.

Ayrıca, sahamızda oynayacağımız ilk Fenerbahçe Beko maçı da talimatlar gereği seyircisiz oynanacaktır. Taraftarlarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız.”

Beşiktaş duyurdu! TBF’den Beşiktaş Emlakjet’e ceza - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan Beşiktaş Emlakjet-Fenerbahçe Beko derbinin ilk yarısında, ev sahibi takım tribünlerinden atılan çok sayıda cisimden bir tanesinin Yam Madar'ın kafasına isabet etmiş ve Madar’da geçici görme kaybı yaşanmıştı.