Cem Yılmaz’dan gönderme haberlerine karikatürlü cevap! Karşı tarafın hamlesi merak konusu oldu

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki polemik hız kesmeden devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cem Yılmaz, her paylaşımının birilerine gönderme olarak algılanmasına karikatürle cevap verdi. Yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı. Cem Yılmaz'ın bu paylaşımının ardından Hasan Can Kaya'nın hamlesi merak konusu oldu.

Cem Yılmaz’dan gönderme haberlerine karikatürlü cevap! Karşı tarafın hamlesi merak konusu oldu

Uzun aradan sonra 'CMXXIV' adlı stand up gösterisiyle sahnelere dönen Cem Yılmaz, şovu sırasında bazı seyircilerinin Gebze’den geldiklerini söylemesi üzerine Hasan Can Kaya'ya gönderme yapmıştı.

MESLEKTAŞINA LAF ATMIŞTI

Ardından Hasan Can Kaya'nın küfürlü konuşmasına değinen Yılmaz, "O böyle konuşuyor ya böyle 'naber a*k, iyi sen a*k', siz de Gebze'den gelin tamam mı a*k?" diyerek meslektaşına laf attı.

Cem Yılmaz’dan gönderme haberlerine karikatürlü cevap! Karşı tarafın hamlesi merak konusu oldu - Resim : 1

GÖNDERMELERE CEVAP VERMİŞTİ

Futbol oynarken düşen ve omzundan problem yaşayan ünlü komedyen taburcu olduktan sonra meslektaşının kendisine yaptığı göndermelere cevap vermişti.

Cem Yılmaz’dan gönderme haberlerine karikatürlü cevap! Karşı tarafın hamlesi merak konusu oldu - Resim : 2

"VETERAN KOMEDYENLER LİGİNDEN CEM YILMAZ GİRMİŞ"

Kaya ise, "Kısa bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış tam. Meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış yani. Ama yine de çabasını takdir ettim. Çalışmalarının devamını diliyorum. Son yılların en çok izlenen işlerini onun da izlemesini de takdir ettim" diyerek, göndermede bulunmuştu.

Cem Yılmaz’dan gönderme haberlerine karikatürlü cevap! Karşı tarafın hamlesi merak konusu oldu - Resim : 3

KARİKATÜRLÜ CEVAP

Yılmaz'ın her paylaşımı birilerine gönderme olarak algılanmasına karikatürle cevap verdi. Sosyal medyada Yılmaz'ın bu paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağdı. Hasan Can Kaya'nın hamlesi de merak konusu oldu.  İşte o paylaşım...

Cem Yılmaz’dan gönderme haberlerine karikatürlü cevap! Karşı tarafın hamlesi merak konusu oldu - Resim : 4