Beşiktaş Futbol Sorumlusu Uçar'dan teknik direktör ve transfer açıklaması: Önemli olan Beşiktaş'a layık bir hocayı göreve başlatmak

Beşiktaş Futbol Sorumlusu Feyyaz Uçar, Kasımpaşa yenilgisi sonrası açıklamalarda bulundu. Uçar açıklamalarında, "Yeni hocamız çok yakında çalışmalara başlayacak. Transfer problemimiz var. 14 yabancı oyuncumuz var, bazılarıyla vedalaşıp yeni oyuncular transfer etmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Futbol Sorumlusu Uçar'dan teknik direktör ve transfer açıklaması: Önemli olan Beşiktaş'a layık bir hocayı göreve başlatmak

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 kaybetti. İç sahada son 3 maçta yenilen siyah beyazlılarda Futbol sorumlusu Feyyaz Uçar maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"YENİ OYUNCULAR TRANSFER ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

Yeni teknik direktörün yakın zamanda takımın başına geçeceğini ifade eden Feyyaz Uçar, "Yeni hocamız çok yakında çalışmalara başlayacak. Transfer problemimiz var. 14 yabancı oyuncumuz var, bazılarıyla vedalaşıp yeni oyuncular transfer etmeye çalışacağız. Şu an zorluklarla karşı karşıyayız." dedi.

"Takımın eksikleri aşağı yukarı belli, belirli mevkiler var. Söz konusu hocayla bunlar paylaşılacak. Transferin başlangıcı için zaman var. Biz yeni gelen hocaya transfer etmek istediğimiz oyuncuları söyleyeceğiz. Onun onayını alacağız. Beşiktaş'ın her zaman B planı, C planı vardır. Öncelikli olarak Rizespor maçına yetişmezse bir sonraki maça yeni hocayla çıkmak istiyoruz. Bu kadar uzaması bizi de üzdü. Biraz vakit kaybettik. Bu konuda sığınacak bir şeyimiz de yok. Önemli olan bir an önce Beşiktaş'a layık bir hocayı göreve başlatmak."