BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Beşiktaş golcüsü için harekete geçti: Maaşına büyük zam kapıda!

Cenk Tosun'a ABD MLS Ligi ekiplerinden Chicago Fire'ın teklif yapması sonrası yönetim harekete geçti. Cenk Tosun'un garanti ücreti 1 milyon Euro seviyelerine çıkacak, bu rakam bonuslarla 1.7 milyonu bulabilir.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Beşiktaş golcüsü için harekete geçti: Maaşına büyük zam kapıda!

Beşiktaş'ta yeniden küllerinden doğan golcü futbolcu Cenk Tosun, performansının her maç üzerine koydu. Bu sezon 24 maçta 12 gol, 2 asistlik katkı sağlayan Cenk'e ABD MLS Ligi ekiplerinden Chicago Fire transfer teklifinde bulundu.

ABD ekibi futbolcuya senelik 2.5 milyon Dolar'dan 3 yıllık sözleşme teklif etti. Ayrıca  Beşiktaş'a ise 2 milyon Dolar bonservis ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

ÖNERİLECEK ÜCRET BELLİ OLDU

Bu gelişme sonrası Beşiktaş yönetimi kontratı sezon sonunda bitecek olan Cenk'in maaşına zam yapma kararı aldı.

Fanatik'ten Gökmen Özcan'ın haberine göre siyah beyazlılar 31 yaşndaki futbolcunun maaşını 1 milyon Euro seviyelerine çıkarak, bu ücret performans bonuslarıyla beraber 1.7 seviyesini bulabilir. 

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Beşiktaş golcüsü için harekete geçti: Maaşına büyük zam kapıda! - Resim : 2

GÜNEŞ: CENK BİZİM OYUNCUMUZ, KALMASINI İSTİYORUZ

Öte yandan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Cenk’in durumuyla ilgili olarak hafta içinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Cenk Tosun bizim oyuncumuz, burada kalmasını istiyoruz. İki taraf için de olağanüstü bir durum varsa yapacak bir şey yok. Transfer ciddi boyuttaysa konuşulur, diğer türlüsü spekülasyon olur. Cenk’i de kulübü de mağdur etmeyiz” ifadelerini kullanmıştı.