Beşiktaş Sporting Lizbon maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Beşiktaş ile Sporting Lizbon karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş ve Sporting Lizbon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında mücadele verecek. Futbolseverler ‘Beşiktaş Sporting Lizbon maçı hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş Sporting Lizbon maçı muhtemel 11’ler neler? ’ sorularına yanıt arıyor. Peki, Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? - Resim : 1

BEŞİKTAŞ VE SPORTİNG LİZBON MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı 19 Ekim Salı akşamı  Vodafone Park Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 19:45’te başlayacak ve EXXEN üzerinden naklen canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ VE SPORTİNG LİZBON MAÇININ HAKEMİ KİM?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.hafta Beşiktaş ve Sporting Lizbon maçında hakem Slavko Vincic düdük çalacak.

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? - Resim : 2

BEŞİKTAŞ VE SPORTİNG LİZBON MAÇI MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ: Ersin, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef, Oğuzhan Özyakup, Rachid Ghezzal, Alex Texeira, Batshuayi

SPORTİNG LİZBON: Luis Arantes, Luis Neto, Sebastian Coates, Zou Feddal, Joa Palhinha, Pedro Porro, Jovane Cabral, Daniel Bragança, Nuno Mendes, Nuno Santos, Paulinho