Yusuf Yazıcı özür diledi

Trabzonspor'un Beşiktaş'a konuk olduğu karşılaşmada Gedson'a yaptığı sert faul sonrası kırmızı kart gören Yusuf Yazıcı özür diledi.

Yusuf Yazıcı özür diledi

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş’a konuk oldu. Vodafone Park’ta 2-2 berabere biten karşılaşmada Yusuf Yazıcı, 80. dakikada Marek Hamsik’in yerine dahil olduğu maçın uzatma dakikalarında kırmızı kart gördü.

Maçın son anlarında Gedson'a hareketi sonrası sarı kart gören Yusuf Yazıcı, VAR kontrolünün ardından direkt kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Oyundan çıkarken üzgün olduğu gözlenen Yusuf Yazıcı, siyah beyazlı tribünlere elini kaldırarak yaptığı müdahaleden ötürü özür diledi. 

Maçın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yusuf, "Maçın atmosferiyle istemeden Gedson’a sert bir müdahalede bulundum. Hem o anda, hem maç sonrasında soyunma odasına giderek kendisine üzüntülerimi ilettim. Başta Trabzonspor ve Beşiktaş camiaları olmak üzere stadyumda ve ekranlarda takip eden tüm futbolseverlerden özür dilerim" ifadelerini kullandı.