Beşiktaş ve Adana Demirspor erteleme maçında karşılaşacak! İki takımda 15 oyuncu oynayamayacak

Beşiktaş ve Adana Demirspor, Süper Lig 3.hafta erteleme maçında karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor’da 10, Beşiktaş’ta ise 5 futbolcu bu maçta forma giyemeyecek

Beşiktaş ve Adana Demirspor erteleme maçında karşılaşacak! İki takımda 15 oyuncu oynayamayacak

Beşiktaş ve Adana Demirspor’un Konferans Ligi play-off turu maçları nedeniyle ertelenen 3.haftadaki karşılaşması yarın oynanacak. Yeni Adana Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek.

İKİ TAKIMIN LİGDEKİ DURUMU

Ligde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet yaşayan Beşiktaş, 10 puanla 5. sırada yer alıyor.

Süper Lig'in geride kalan bölümünde oynadığı müsabakaların 2'sini kazanan, 2'sinde berabere kalan ve 1 kez mağlup olan Yukatel Adana Demirspor ise 8 puanla 10. basamakta bulunuyor.

BEŞİKTAŞ’TA 5 FUTBOLCU OYNAYAMAYACAK

Beşiktaş'ta Eric Bailly, Gökhan İnler ve Tayfur Bingöl, statü gereği forma giyemeyecek. Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan ise sakatlıkları sebebiyle karşılaşmada görev alamayacak.

ADANA DEMİRPSPOR’DA EKSİKLER CAN SIKIYOR

Adana Demirspor'da Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören, Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli, Ertaç Özbir siyah-beyazlılara karşı oynayamayacak.

Bunun yanı sıra Mario Balotelli, Pape Cisse, Edouard Michut, Arber Zeneli, Florent Shehu, Shahrudin Mahammadaliyev ve Yılmaz Aktaş da maçta forma giyemeyecek.