Beşiktaş ve Galatasaray yüzyılın transferi için yarışıyor! Kim transfer ederse adını tarihe yazdıracak! Taraftarlar havalimanına akın edecek

Transfer sezonunda kadrosunu büyük ölçüde güçlendiren Galatasaray, bonservisi elinde olan İspanyol stoper Sergio Ramos’a 1+1 yıllık teklifte bulundu. Beşiktaş’ın da dünya yıldızı için devrede olduğu belirtildi.

Beşiktaş ve Galatasaray yüzyılın transferi için yarışıyor! Kim transfer ederse adını tarihe yazdıracak! Taraftarlar havalimanına akın edecek

Yaz transfer sezonunu hareketli geçiren Galatasaray, Mauro Icardi, Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç ve Wilfreid Zaha Tete ve İlhami Siraçhan Nas’ı kadrosuna kattı.

Sarı kırmızılı takım stoper bölgesini güçlendirmek için de harekete geçerken dünyaca ünlü bir isim gündeme alındı.

Beşiktaş ve Galatasaray yüzyılın transferi için yarışıyor! Kim transfer ederse adını tarihe yazdıracak! Taraftarlar havalimanına akın edecek - Resim : 1

GALATASARAY TEKLİF YAPTI

Salim Manav’ın haberine göre Galatasaray, Sergio Ramos’a 1+1 yıllık sözleşme teklif etti. Oyuncu, iki yıllık sözleşme istiyor.

İstanbul'da yaşamaya sıcak bakan Ramos, Şampiyonlar Ligi sebebiyle maaş ve bonuslarda indirime gitti.

Beşiktaş ve Galatasaray yüzyılın transferi için yarışıyor! Kim transfer ederse adını tarihe yazdıracak! Taraftarlar havalimanına akın edecek - Resim : 2

BEŞİKTAŞ TA İSTİYOR

Öte yandan bu transfer için Beşiktaş ta devreye girdi. Ancak, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor olması sarı kırmızılı takımın elini güçlendiriyor.

SERGIO RAMOS’UN KARİYERİ

Sevilla, Real Madrid ve Paris Saint Germain formaları giyen 37 yaşındaki Sergio Ramos, kariyerinde çıktığı 778 maçta 110 gol attı, 41 asist yaptı.

Transfermarkt’a göre değeri 4.5 milyon euro olarak gösterilen 37 yaşındaki yıldız futbolcu İspanya Milli Takımı formasını da 180 maçta giydi, 23 gol attı.