Beşiktaş’a Ghezzal müjdesi! Eksiklerini kapattı, derbiye hazır! İşte Şenol Güneş'in derbi planı

Beşiktaş’ta sakatlığını atlatan Rachid Ghezzal’ın Fenerbahçe derbisinde 90 dakika oynayabilecek duruma geldiği, maça özel olarak hazırlandığı ifade edildi. Derbiye tam kadro gitmeyi amaçlayan Şenol Güneş'in Fenerbahçe maçı planı da belli oldu.

Beşiktaş’a Ghezzal müjdesi! Eksiklerini kapattı, derbiye hazır! İşte Şenol Güneş'in derbi planı

Beşiktaş’ın bu sezon eksikliğini en çok hissettiği isimlerin başında gelen Cezayirli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal sakatlığını tamamen atlattı.

Siyah beyazlıların antrenmanlarında istekli bir görüntü çizen ve milli maç arasında hırslı şekilde çalışmalarını sürdüren Ghezzal, Fenerbahçe derbisine titiz şekilde hazırlanıyor.

HAZIR DURUMA GELDİ

Fanatik’in haberine göre son olarak saçını kestiren ve yeni stiliyle dikkat çeken Ghezzal, fiziksel olarak 90 dakika oynayabilecek duruma geldi.

Cezayirli futbolcunun Kadıköy’de oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde 90 dakika mücadele edebilecek duruma geldi.

Beşiktaş’a Ghezzal müjdesi! Eksiklerini kapattı, derbiye hazır! İşte Şenol Güneş'in derbi planı - Resim : 1

GÜNEŞ'İN DERBİ PLANI HAZIR

Fenerbahçe karşısında Ghezzal'a hücum hattında büyük bir sorumluluk vermeyi planlayan teknik direktör Şenol Güneş, Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'la beraber oluşturacağı bitirici üçlüyle dev karşılaşmadan zaferle ayrılmayı planlıyor.

MİLLİ TAKIMLARDAN GÜZEL HABER BEKLENİYOR

Teknik ekip, Milli takımlarında bulunan Aboubakar ve Cenk'in sakatlık yaşamadan Siyah-Beyazlı formaya dönmelerini bekliyor.

Beşiktaş’a Ghezzal müjdesi! Eksiklerini kapattı, derbiye hazır! İşte Şenol Güneş'in derbi planı - Resim : 2

KADIKÖY'E TAM KADRO GİTME PLANLARI

Şu anda bazı isimler takımdan ayrı çalışsa da Kartal, derbiye kadar eksiklerini kapatıp, takımda düşünülmeyen isimler hariç Kadıköy'e tam kadro çıkacak.