Beşiktaş’a güç kattı! Kartal Aboubakar’la kanatlanıyor, yenilmiyor!

Beşiktaş’ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar’ın gol attığı müsabakalarda yenilgi yüzü görmedi. Kara kartal 5 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.

Beşiktaş’a güç kattı! Kartal Aboubakar’la kanatlanıyor, yenilmiyor!

Siyah beyazlı takımda Wout Weghorst’un Manchester United’a transfer olması sonrası devre arasında siyah beyazlı takıma transfer olan Vincent Aboubakar kalitesini gösterdi.

Performansını günden güne artıran Vincent Aboubakar, siyah beyazlıların Fenerbahçe ile oynadığı maçta takımının 4.golünü attı.

Beşiktaş’a güç kattı! Kartal Aboubakar’la kanatlanıyor, yenilmiyor! - Resim : 1

FENERBAHÇE’YE KARŞI YENİLGİSİ YOK

Kamerunlu yıldız, siyah-beyazlı forma ile Süper Lig’de en çok Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe’ye rakip oldu.

Fenerbahçe’ye karşı çıktığı 5 mücadelede mağlubiyet yüzü görmeyen Aboubakar, söz konusu maçlarda 2 galibiyet elde ederken 3 kez de beraberlik yaşadı. Sarı-lacivertlilere karşı toplam 342 dakika sahada kalan deneyimli santrfor, 4 de gol kaydetti.

Beşiktaş’a güç kattı! Kartal Aboubakar’la kanatlanıyor, yenilmiyor! - Resim : 2

ABOUBAKAR’IN PERFORMANSI

2016-2017, 2020-2021 ve bu sezonla birlikte 3 dönem Beşiktaş formasını sırtına geçiren Vincent Aboubakar, siyah-beyazlılarla 75 müsabakaya çıktı. Kamerunlu oyuncu, bu maçlarda 39 gol atarken, 10 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

31 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’de 61 maça çıkıp 31 gol, 10 asist katkısı sağlarken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de 3 karşılaşmada 3 gol kaydetti.

Aboubakar'ın 5 Ziraat Türkiye Kupası maçında da 2 golü bulunuyor.

Aboubakar'ın bu sezon gol attığı maçlar:

-Ankaragücü

-Başakşehir

-İstanbulspor

-Fenerbahçe