Beşiktaş'ın 18 yaşındaki yeni Wout Weghorst'u hakkında tarafları sevince boğan gelişme! 2028'e kadar değeri 10 milyon euro olur

Beşiktaş altyapısında gösterdiği performans, ardından da A takımda attığı gol nedeniyle bir anda taraftarın gözdesi haline gelen ve yerli Wout Weghorst olarak adlandırılan Semih Kılıçsoy ile 2028 yılına kadar sözleşme imzalandı. Taraftarlar oyuncunun 2028 yılına kadar değerini 10 milyon eurolara çıkarabileceğine inanıyor.

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki yeni  Wout Weghorst'u hakkında tarafları sevince boğan gelişme! 2028'e kadar değeri 10 milyon euro olur

Süper Lig'de zor günler geçiren, Avrupa kupasından ise trajik bir şekilde elenen Beşiktaş'ta altyapıdan yetişen ve gelecek vaat eden futbolcularla yeni sözleşmeler imzalanıyor. 

Bu kapsamda  A takımda attığı gol nedeniyle bir anda taraftarın gözdesi haline gelen ve yerli Wout Weghorst olarak adlandırılan Semih Kılıçsoy ile 2028 yılına kadar sözleşme imzalandı. Taraftarlar oyuncunun 2028 yılına kadar değerini 10 milyon eurolara çıkarabileceğine inanıyor. 

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki yeni  Wout Weghorst'u hakkında tarafları sevince boğan gelişme! 2028'e kadar değeri 10 milyon euro olur - Resim : 1

SAMET AYBABA KATILDI

Beşiktaş'tan yapılan resmi açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "

Kulübümüz; gelişimini Beşiktaş Futbol Akademi bünyesinde tamamlayan, 2021 yılından bu yana giydiği formamızı başarıyla terleten, gelecekte de Beşiktaşımızın kazanacağı başarılarda pay sahibi olacağına inandığımız Semih Kılıçsoy’un sözleşmesini 2027-28 sezonu sonuna kadar uzattı.

Semih Kılıçsoy, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba’nın katılımıyla yeni sözleşmeyi imzaladı." 

"SEMİH'TEN BEKLENTİMİZ ÇOK YÜKSEK" 

Semih Kılıçsoy’a yeni dönemde şanlı formamızla başarılar dileyen Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, şunları söyledi:

“Genç futbolcumuzla sözleşmemizi 2028 yılında kadar uzattık. Onlar bizim bugünümüz, yarınımız, geleceğimiz. Gençlerimize çok değer veriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Semih’ten beklentimiz çok yüksek. Örnek bir futbolcu olsun, çok çalışsın ve disiplinli olsun. Beşiktaşımıza katkı sağlasın. Altyapıyla ilgili düşüncelerimizin ne kadar haklı olduğunu herkese göstersin.”