Beşiktaş'ın başkan adayı göreve gelir gelmez o ismi 129 milyon euroluk takımın başına geçirecek. Anlaşma sağlandı. Tüm taraftarlar yakından tanıyor

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından boşalan teknik adamlık koltuğuna kimin oturacağı merakla bekleniyor. Siyah beyazlılarda başkan adayları arasında yer alan Emre Kocadağ'ın 129 milyon euro değeri olan takımı kime emanet edeceğine karar verdiği öne sürüldü.

Beşiktaş'ın başkan adayı göreve gelir gelmez o ismi 129 milyon euroluk takımın başına geçirecek. Anlaşma sağlandı. Tüm taraftarlar yakından tanıyor

Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra 129 milyon euro ile en değerli kadroya sahip Beşiktaş'ta peş peşe alınan mağlubiyetler sonrasında Şenol Güneş ile yolların ayrılması kararlaştırılmıştı. 

BURAK YILMAZ DEVAM ETTİ 

Şenol Güneş'ten boşalan koltuğa yardımcısı Burak Yılmaz'ın gelmesi de takımda ciddi bir değişime neden olmadı. Siyah beyazlılar olağanüstü kongreye giderken, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin aday olmayacağı ve resmi açıklamayı da kısa süre içerisinde yapacağı öne sürüldü. 

Beşiktaş'ın başkan adayı göreve gelir gelmez o ismi 129 milyon euroluk takımın başına geçirecek. Anlaşma sağlandı. Tüm taraftarlar yakından tanıyor - Resim : 1

ADAYLAR PROJELERİNİ HAZIRLAMAYA BAŞLADI

Siyah beyazlı ekipte başkan adayları da seçim yarışını kazanmak için projelerini hazırlamaya başladı. Başkan adayları arasında yer alan Emre Kocadağ'la ilgili ise bomba bir iddia ortaya atıldı. 

Kocadağ'ın 129 milyon euro değeri olan takımı kime emanet edeceğine karar verdiği öne sürüldü. Bu isim ise Beşiktaş taraftarının çok yakından tanıdığı bir isim. 

Beşiktaş'ın başkan adayı göreve gelir gelmez o ismi 129 milyon euroluk takımın başına geçirecek. Anlaşma sağlandı. Tüm taraftarlar yakından tanıyor - Resim : 2

YARIM KALAN HİKAYE

Kocadağ'ın Beşiktaş'ın efsane isimleri arasında yer alan Sergen Yalçın'ı yarım kalan hikayesini tamamlamak için yeniden göreve getireceği iddia edildi. Kocadağ ve Yalçın'ın prensipte anlaştığı da iddialar arasında yer alıyor. 

KESENİN AĞZINI SERGEN HOCA İÇİN AÇACAK

Emre Kocadağ'ın başkanlığı alır almaz kesenin ağzını açacağı ve takımın kısa süre içerisinde toparlanması için toplamda 20 milyon euro değerde 3 transfer yapacağı ileri sürüldü. 

Yalçın, görev yaptığı dönemde Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşımıştı. 

Beşiktaş'ın başkan adayı göreve gelir gelmez o ismi 129 milyon euroluk takımın başına geçirecek. Anlaşma sağlandı. Tüm taraftarlar yakından tanıyor - Resim : 3

BURAK ELMAS DA FATİH TERİM VAADİYLE GELDİ 

Emre Kocadağ'ın projesinin bir benzeri de Galatasaray'da yaşanmıştı. Taraftarın çok istediği Fatih Terim'i takımın başına getirmeyi vaat eden Burak Elmas, seçim yarışında liderliği göğüslemiş ancak sonrasında Terim ile yollarını ayırmıştı.